gulasz z wątróbki

30 dag.wątróbki z kurcząt
2 kolorowe papryki
30dag.pieczarek

2 cebule
2 łyż,vegety,pieprz
0,5szkl,śmietanki 18%
2 łżyżki oleju
Cebulę i paprykę kroimy w kosteczkę,pieczarki w plasterki,wątróbkę w drobną kosteczke.Rozgrzewamy na patelni(głębokiej)olej i po kolei smażymy cebulę, paprykę,pieczarkia na końcu wątróbka(uwaga strzela).Dusimy wszystko ok 7 min potem doprawiamy do smaku wlewamy śmietankę potrawka po zagotowaniu gotowa do sporzycia.Idealnie smakuje z ryżem gotowanym na sypko i sałatą lodową w sosie vinegret

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz